Gilde Maintenance the organisation

Als onderdeel van de Gilde Groep is Gilde Maintenance gespecialiseerd in het adviseren en automatiseren van technische onderhoudsdiensten en service organisaties. Vanuit de verzelfstandiging van diverse activiteiten van Akzo Nobel Information Services is de Gilde Groep ontstaan in 1994. Sinds 1996 werkt Gilde Maintenance in de samenstelling van activiteiten die we nu kennen. Sindsdien is Gilde Maintenance succesvol met onder meer:

  • De ontwikkeling van het onderhoudsmanagementsysteem McMain Software
  • Het optimaliseren en digitaliseren van uw werkstromen
  • Gedegen advisering op basis van eigen praktijkervaring
  • Het ondersteunen en stimuleren van mobiel werken

Mission

De missie van Gilde Maintenance is het realiseren van automatiseringsoplossingen voor onderhoudsdiensten die (buiten)gewoon goed werken. Kortom, wij van Gilde Maintenance willen onze klanten meer grip op onderhoud bieden.

Gilde Groep

De Gilde Groep, waar Gilde Maintenance deel van uitmaakt, is sinds 1994 een volledig zelfstandige onderneming waarbij de wortels ook in de Akzo Nobel organisatie liggen. Gilde is een betrouwbare en betrokken zakenpartner, met onderscheidende automatiseringsoplossingen voor projectmatig werkende bedrijven.

Strategy

De strategie van Gilde is de realisatie van toonaangevende marktposities dankzij de exclusieve distributie van (internationaal) succesvolle software. Gilde automatiseert momenteel ruim 1.000 organisaties en is een sterk groeiende organisatie met ca. 65 medewerkers. De sterke groei wordt enerzijds gerealiseerd dankzij een slagvaardige, praktijkgerichte aanpak en anderzijds dankzij innovatieve producten.

Divisions

De overige divisies van de Gilde Groep bestaan uit  Gilde Software, Gilde Business Solutions en Computer Solutions (BE).